Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Nieuwsberichten


    BELANGRIJKE INFORMATIE SEIZOEN 2019-2020

    15 juli 12:15  Beste leden van FC MAENSE, Wij willen alle nieuwe en reeds bestaande leden bij FC MAENSE van harte welkom heten. We hebben de afgelopen weken hard doorgewerkt om, voordat iedereen na deze week op vakantie gaat, iedereen van alle informatie te voorzien met betrekking tot het nieuwe voetbalseizoen. Leest u daarom dit bericht goed door zodat u van alle informatie voorzien bent.meer »

    2211x gelezen

    Samenwerking NIKKI

    28 juni 13:15  Het bestuur van F.C. Maense heeft na de succesvolle samenwerking van het afgelopen seizoen besloten om seizoen 2019-2020 de samenwerking met NIKKI voort te zetten met betrekking tot de inning van de contributiegelden.meer »

    998x gelezen

    UITSCHRIJVEN/ OVERSCHRIJVEN

    11 juni 18:30  Indien je stopt met voetballen dan verzoeken wij je vriendelijk om je uit te schrijven... want net als bij een sportschool, zolang je dat niet doet dan ben je lid van de vereniging en dienen er lidmaatschapskosten (contributie) betaald te worden. Dit is niet anders dan bij een sportschoolmeer »

    676x gelezen

    Train Your Talent Keepersacademy

    3 juni 10:00  Wil jij trainen als een echte prof? FUTURE TALENT KEEPERSACADEMY organiseert in samenwerking met FC MAENSE een workshop voor keepers om hun talenten te ontwikkelen. Er is ook een 'meet and greet' met Feyenoord talent en keeper van het Kaap Verdiaans nationaal elftal, Elber Evora. meer »

    2174x gelezen

    Trainers VR1 & VR2 FC MAENSE

    28 mei 10:30  Het is met groot genoegen dat FC MAENSE, Adilson Mota en Clifton Held voor komend seizoen als trainers van de dames afdeling van FC MAENSE heeft weten te behouden. Beide trainers zijn afgelopen seizoen zeer succesvol geweest door kampioen te worden. meer »

    890x gelezen

    Uitnodiging Walking Football

    13 mei 14:30  Met deze post nodigen wij jullie graag uit voor een kennismaking en de eerste training van OldStars walking football, georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds, Kerkgemeenschap Nossa Senhora da Paz en FC Maense. Deze activiteit vindt op woensdagavond 22 mei plaats op de sportaccommodatie aan de Spaanseweg. meer »

    1228x gelezen

    Ga naar archief

    voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!