Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Kelme


FC Maense speelde de afgelopen 3 seizoenen in het merk KLUPP, maar kiest, na een eerdere samenwerking van 6 jaar, toch weer voor KELME. De club en KELME tekenden deze week een contract voor meerdere seizoenen.


‘Wij zijn blij dat we weer terug zijn bij Kelme, bovendien is het een no-nonsense bedrijf, dat heel goed bij FC Maense past. Vanaf het moment dat we weer in gesprek kwamen met Kelme voelde de samenwerking weer voor ons als een warm bad. Kelme denkt mee met de behoefte van de vereniging, waardoor er een hechte samenwerking ontstaat. De mogelijkheid om een uniek clubshirt te ontwikkelen wat direct door alle leden gedragen zal worden, is echt een droom die uitkomt’.

Ook Anil Bandhoe, accountmanager van Kelme Benelux, toonde zich zeer gelukkig nadat alle contracten waren getekend. ‘Wij zijn bijzonder trots en blij om opnieuw kledingleverancier te zijn bij FC Maense. Voor ons is vertrouwen het belangrijkste en dat blijkt uit de terugkeer van FC Maense, waar zij bij een andere partij niet tevreden waren. De voetbalvereniging FC Maense past fantastisch bij Kelme, omdat we een positief image hebben en de ambitie hebben om verder te groeien. We hopen dat we samen met FC Maense een succesvolle tijd tegemoet gaan.’
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!