Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Samenwerking NIKKI

28 juni 2019 13:15


Het bestuur van F.C. Maense heeft na de succesvolle samenwerking van het afgelopen seizoen besloten om seizoen 2019-2020 de samenwerking met NIKKI voort te zetten met betrekking tot de inning van de contributiegelden.

NIKKI start vanaf juli 2019 met de inning van de contributie voor seizoen 2019 - 2020
Concreet betekent dit dat zij uw contributie via het NIKKI-systeem verwerken. Bij maandelijkse betalingen ontvangt u steeds een e-mail als herinnering, hierin is een iDEAL-betaallink openomen.

Bij de inning van contributie in termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Wanneer de betaling van de contributie in één keer voldaan wordt, worden er geen administratiekosten in rekening gebracht.
Begin juli 2019 zullen de eerste e-mails verstuurd worden met daarin de iDEAL-betaallink voor de betaling van de contributie die verdeeld wordt over 10 maandelijkse termijnen. In april 2020 volgt de laatste e-mail m.b.t. de contributie van het seizoen 2019-2020. Alle e-mails bevatten een iDEAL-betaallink om de betaling te vergemakkelijken.

Mocht men de contributie in één keer willen betalen, zonder administratiekosten, dan graag dit aan de medewerkers van NIKKI te melden door middel van een e-mail met daarin uw gegevens. U heeft dan 10 dagen de tijd om de volledige contributie in één keer te voldoen.

Wanneer in juli 2019 geen e-mail heeft ontvangen, zijn uw contactgegevens die bekend zijn bij de vereniging op dat moment en mogelijk niet up-to-date. Stuur in dat geval een e-mail met uw juiste gegevens (naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) naar fcmaense@nikki.nl Laat in uw e-mail a.u.b. altijd duidelijk weten van welke vereniging u lid bent, omdat NIKKI van meerdere sportverenigingen de contributie int.

Administratiekosten termijnbetalingen
Met het bestuur is een vast bedrag afgesproken m.b.t. de administratiekosten in het geval van termijnbetalingen. Deze administratiekosten bedragen 10% van uw contributie, met een maximum van € 19,- per jaar, deze worden opgeteld bij de contributie wanneer u gespreid betaalt.   
Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, lees dan de veel gestelde vragen (FAQ’s) op de website: www.nikki.nl Wordt hier uw vraag niet beantwoord, dan kunt u per e-mail al uw vragen aan hen stellen.

Let op!
Met het bestuur zijn een aantal vast afspraken gemaakt die NIKKI en het bestuur zullen volgen gedurende het seizoen:
  1. Indien wenselijk kunt u, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hier naar per e-mail.
  2. De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI, al uw vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling kunt u per e-mail aan hen voorleggen.
  3. De vereniging kan gedurende het seizoen geen contante betalingen aannemen, de vereniging zal u doorverwijzen naar NIKKI.
  4. NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen een spelersblokkade op te leggen, natuurlijk gaan wij als bestuur en NIKKI als onze partner ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

NIKKI gaat samen met ons en u voor goud, dus laten we dan ook één van de belangrijkste pijlers van onze club met elkaar bewaken; de contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club.

Bedankt voor uw medewerking en heel veel succes tijdens het nieuwe seizoen 2019/2020.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!