Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Nieuwe Hoofd Voetbalzaken

13 mei 2019 14:15


Na het terugtreden van onze Directeur Voetbalzaken, Emanuel Neves Barbosa Amado, hebben wij op 13 maart 2019 een vacature uitgezet voor de functie van Hoofd Voetbalzaken bij FC MAENSE. Sindsdien zijn wij druk opzoek gegaan naar een vervanger.

Naar aanleiding daarvan hebben we een aantal gesprekken gevoerd met enkele kandidaten en om een lang verhaal kort te houden kunnen we vol trots mededelen dat vanaf aankomend seizoen Shariq Bhageloe, samen met David Rodrigues en Guiliano Lima, de taken van Emanuel zullen overnemen, waarbij Shariq Bhageloe de eindverantwoordelijke zal zijn.

David en Guiliano zijn geen onbekende van FC MAENSE. Zij zijn al jarenlang met de jeugd van FC MAENSE bezig en combineren dat met hun (sport)opleiding.
Shariq Bhageloe is 42 jaren oud, getrouwd en vader van 3 kinderen. Hij is zoals hij het zelf aangeeft een echte voetbaldier en zeer gedreven. Als voetballer heeft hij in de jeugd van DRL en Feyenoord (ere-divisie) gespeeld en bij de senioren heeft hij bij Kloetinge (hoofdklasse), Neptunus-Schiebroek (1e klasse) en HOV (2e klasse) gevoetbald. Tegenwoordig voetbalt hij in een vriendenteam bij Pretoria. Als trainer heeft hij bij PKC en Pretoria als hoofdtrainer gewerkt, bij Leonidas (top klasse) is hij assistent trainer en jeugd coördinator. De laatste jaren is Shariq bij Victoria ’04 zeer succesvol geweest als Hoofd Jeugd Opleidingen. Shariq is in het bezit van UEFA-B (TC-II) diploma, KNVB docent licentie, HBO sportmanagement opleiding en werkt al 19 jaar als docent bij de opleiding sport en bewegen.

Hij beschikt, zoals hierboven gelezen, over jarenlange ervaring binnen het amateurvoetbal, in verschillende functies, waardoor hij zeker een meerwaarde is voor onze jeugdopleiding. FC MAENSE is van mening dat hiermee een mooie (technische)basis heeft om de toekomst tegemoet te gaan.

Wij wensen Shariq, David en Guiliano allen veel plezier en (sportief) succes!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!