Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Nieuwe trainer selectie

14 maart 2019 8:15


Een tijdje geleden hebben wij als bestuur van FC MAENSE met Paulo Mendonca een gesprek gehad en dat is een leuk en positief gesprek geweest. Het bestuur van FC MAENSE en Paulo hebben echter, in goed onderling overleg, besloten dat het verstandig is om een nieuwe trainer voor de selectie te zetten.

Onder leiding van Paulo werd vorig seizoen, in onze ogen, het kampioenschap behaald, echter door hele vervelende omstandigheden zijn we uiteindelijk niet gepromoveerd. De resultaten zijn dit jaar iets minder, maar we hebben nog alles in eigen hand om promotie af te dwingen. Alhoewel Paulo niet als hoofdtrainer verder zal gaan, zal hij wel bij FC MAENSE betrokken blijven en daar zijn bij FC MAENSE heel erg blij mee dat hij behouden blijft voor de club.

Als bestuur van FC MAENSE hebben wij niet stil gezeten en hebben we snel geschakeld en met twee trainers gesprekken gehad voor de functie komend seizoen. Daarin is uiteindelijk onze keuze gevallen op een oude bekende van de club, Francisco Roque da Silva. Francisco is een open en gedreven trainer met een duidelijke voetbalvisie die uitstekend past bij de ambities van FC MAENSE. Daarnaast is Francisco bekend met de club en is altijd zeer betrokken met FC MAENSE.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!